Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Połow delfinów Połow delfinów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wedkarstwo - Forum Wędkarskie - sprzet, ryby, wedkowanie Strona Główna -> Wędkarstwo morskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bogdan39
[zbanowany]

PostWysłany: 2007-09-19, 20:09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jadłem rózne cholerstwa zabie udka raki kalamary ale na litosć nie zjadł bym soku z dzownic ,psa kota szczura czy innego cholerstwa.
Chyba zeby zmusił mnie do tego głód np po wojnie atomowej Laughing
No tak raczej to niejest smieszne.
Ale jedzenie psów jest porypane i juz.
Moze zaczniemy wpieprzac ludzi.
Niezjadł bym krulika który zachowuje sie po przyjacielsku,czyli biega jak piesek i przybiega gdy sie go woła.
Poprostu te zwierzeta sa naszymi przyjacielami.
Jezeli ktos zje psa to równiez dobrze moze wpieprzyc swojego kolege.
Przejaskrawione ale dla tego ze jest jakos nie tak.
Tak sobie pomyslałem kiedys chodowałem gołebie pocztowe noi zeby dochowac sie dobrego stada niektóre osobniki trzeba było eliminowac.
Robiłem to ale strasznie duzo sił mnie to kosztowało.
Dlaczego bo one były moimi przyjacielami ale zabijałem tylko obce. swoich nigdy.
Gdy moje dziecko zachorowało i trzeba było gotowac rosół z gołebi to jak to zobaczyłem to mało sie nie porzygałem.
Czyli jezeli jakies zwierze jest w jakis sposób ludzkie to jedzenie ich to kanibalizm.
No to teraz sie zacznie analiza słów cytowanie i wielkie chalo ale mysle ze tylko nie licznnego grona. Question
Jagbym chciał wszystko dokładnie napisac co chciałem przekazac zeszło by mi do rana.
A musze uwarzac zeby literki mi nie przeskakiwały.

picasso81
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2008-01-02, 10:46:59    Temat postu: Masakra Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie okropieństwo!!!!!

Starałem się zrozumiec czym kieruja sie Ci ludzie - CHYBA ZAROBIENEIM KASY!!!!!
Jednak dopóki bedzie zbyt na takie produkty - dopóty ta sytuacja będzie trwała. A więc najlpeszym sposobem dla zwykłego smiertelnika jest nie kupować tego typu "przysmaków" pisać, pisac i głosno głosić swój sprzeciw takiemu okrucieństwu.

POZDR

maciasty77
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2009-02-04, 20:16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czujemy zniesmaczenie oglądając takie filmy,piszemy o ludzkich zwierzętach,ze jedzenie ich to kanibalizm,itp.każdy moze jeśc to na co ma ochote,to kwestia smaku,gustu a czasem nawet religii.my nie jemy delfinów bo ich u nas nie ma.w zoo wyglądają tak słodko że ten kto zjada je to dla nas drań.my jemy świnie, a pomyślcie co mogą myslec o tym Japońce.Świnia fizjologicznie ma najbardziej podobne do nas serce i pare innych organów,to nie jest kanibalizm?to jest temat rzeka a my powinniśmy zadbac o humanitarną hodowle(życie i śmierc) dla zwierząt które jemy bo na roślinkach daleko nie zajedziemy.uważam ze (prawie) każde zwierze można zjeśc ale powinno byc ono do tego hodowane na farmach a nie zabijane na wolności...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rafalis1
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2009-02-07, 22:21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziwny temat ile kultur tyle przysmakow jedni jedza psy inni malpie mózgi itd dajcie spokój tym delfinom.

Powrót do góry
MachoWędkarz
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2009-08-16, 19:28:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do worka z tymi ludzmi co to robią -,-

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wedkarstwo - Forum Wędkarskie - sprzet, ryby, wedkowanie Strona Główna -> Wędkarstwo morskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: