| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jarek Wędkarz Polski
|
Wysłany: 2009-10-01, 21:37:05 Temat postu: Jak tam z PZW? |
|
|
Jakie macie odczucia odnośnie PZW. Jest szansa na poprawę czy jest coraz gorzej. Ja wyszedłem już ze struktur i zająłem się wędkarstwem korzystając z wiedzy jaką posiadam. W moim Okręgu jest znośnie a mogę powiedzieć, że jest niewielka poprawa. Może to zasługa nas samych, że dbamy o wody i przegoniliśmy rybaków z wód PZW. ______________________________ Pozdrawiam
To co piszę to moje prywatne zdanie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gargamel Wędkarz Polski
|
Wysłany: 2009-10-03, 14:56:57 Temat postu: |
|
|
Witam po przerwie
U mnie chyba jest tak jak było. Szczerze zwisa mi to. Raz w roku jadę do siedziby, żeby zapłacić składki. Oprócz tego mam z nimi kontakt kilka razy w roku, podczas kontroli, kiedy to jestem zmuszony zacisnąć zęby i wysłuchać paru durnowatych uwag i czepiania się dosłownie o wszystko. A z rybostanem, niestety, coraz gorzej ;(
I szczerze to, nie wierzę w poprawę tego czegoś co zwie się 'PZW'. ______________________________ Połamania kija, oczywiście na wieeeelkiej rybie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Wędkarz Polski
|
Wysłany: 2009-10-04, 22:31:38 Temat postu: |
|
|
Czy możemy coś zrobić choćby w najmniejszym zakresie, choćby dla samych siebie czy lepiej się przyglądać? ______________________________ Pozdrawiam
To co piszę to moje prywatne zdanie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|