Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Jezioro Solińskie Jezioro Solińskie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wedkarstwo - Forum Wędkarskie - sprzet, ryby, wedkowanie Strona Główna -> Ogólnie o łowiskach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
poczatkujacy20
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2010-03-02, 15:26:43    Temat postu: Jezioro Solińskie Odpowiedz z cytatem

Witam ja mieszkam nad jeziorem solińskim mam z domu nad wodę 100 metrów praktycznie z balkonu mogę łowić;)
Laughing na wiosnę gdy prawie każda ryba ma tarło a szczególnie szczupak i sandacz woda trzyma się wysoko a jak ryba się wytrze w zalanych krzakach to elektrownia wodę opuszcza i cała ikra wisi nad wodą i jak tu ma być dobrze.Gmina niby bardzo turystyczna czerpie najwięcej korzyści z turystyki a żadna wioska położona nad jeziorem nie posiada oczyszczalni ścieków wszystkie ścieki idą do zalewu.Naprawdę z roku na rok coraz ciężej jest tu z rybą. Sad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radoslaw
Administrator

PostWysłany: 2010-03-04, 13:11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jak się trzyma sytuacja hydro na zaporze ? jak sądzisz czy w najbliższym czasie puści coś wody ? bo jeśli tak to sezon by mi się przedłużył conajmniej do maja....... a to nie zapowiada ciekawego rozpoczęcia sezonu Confused

Zanim napiszesz przeczytaj
REGULAMIN FORUM !

Kontakt
gadu-gadu : 11584036
e-mail : radoslaw@wedkarz24.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
poczatkujacy20
Wędkarz Polski

PostWysłany: 2010-03-04, 18:08:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No narazie trzymają wodę bo jest jeszcze całe jezioro skute lodem ale mysle ze będą trzymać cały czas bo na polskich rzekach sytuacja nie wygląda zbytnio dobrze w większości przekroczyły stany alarmowe a jakby puszczali to tylko by ta sytuacje pogorszyli.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wedkarstwo - Forum Wędkarskie - sprzet, ryby, wedkowanie Strona Główna -> Ogólnie o łowiskach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: